Remote Viewing – Bert Janssen

Wanneer:
mei 10, 2017 @ 8:00 pm – 10:00 pm
2017-05-10T20:00:00+02:00
2017-05-10T22:00:00+02:00
Kosten:
€10 *Remote viewing is een techniek die je in staat stelt dingen
te zien die je normaliter niet kunt zien. Bijvoorbeeld
omdat ze ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of
omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een
gesloten envelop. De gedachte achter remote viewing is
dat ondanks dat je een voorwerp of situatie niet kunt zien,
de informatie erover wel degelijk beschikbaar is. Denk
daarbij aan het morfogenetische veld van Rupert
Sheldrake, of aan de Akashic records. Je onbewuste heeft
vrij toegang tot deze informatie. Je bewuste kan er echter
niet zomaar bij.


Waarom en hoe werkt remote viewing?
Kun je het leren?
Wat heb je er in het dagelijkse leven aan?
Is remote viewing beperkt tot het hier en nu?
Wat is het verschil tussen remote viewing en shamanic seeing?

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal vertelt door Bert Janssen, waarin hij antwoord zal geven op al deze vragen en nog veel meer. Een verhaal gelardeerd met eigen ervaringen en doorspekt met vele fascinerende voorbeelden.


Over Bert Janssen
Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger en inspirerend spreker-entertainer. Na een studie wiskunde is Bert Janssen tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep. Een ingrijpende gebeurtenis doet Bert Janssen een andere weg inslaan. Hij gaat boeken schrijven en maakt een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben. Bert Janssen reist de wereld over, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper intuïtie. De structuren van zijn vroegere trainingen en opleidingen, de spirituele onderlaag van zijn boeken en films, de vele sjamanistische ervaringen en de out-of-the-box aspecten van remote viewing en hyper intuïtie (VastVisions.nl), vormen uiteindelijk samen het fundament van wat Bert Janssen nu is:

Eén van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend trainers-entertainers van deze tijd. In wervelende en sprankelende performances – gevuld met drama en dreunend dynamiet – maakt hij zijn publiek deelgenoot van verbazingwekkende zaken en messcherpe, to-the-point analyses. Voeg daarbij een niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor en het zal duidelijk zijn waarom zijn optredens lang nagalmen.

Meer informatie: bertjanssen.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


U kunt zich hier inschrijven voor:
Cursus: de Weg van de Held - Sander Videler
start 28 maart van 19.30 tot 22:00 uur
Locatie: Huize Nieuwenhof in Moergestel

* = verplicht veld