Optimaliseer jouw eigen energievelden – Johanna Kleipool

Wanneer:
februari 7, 2018 @ 7:30 pm – 10:00 pm
2018-02-07T19:30:00+01:00
2018-02-07T22:00:00+01:00
Kosten:
€15 *


Als je eigen energievelden in orde zijn
(en dat kun je leren), resoneren je fysieke,
emotionele en mentale lichamen mee, en
ben je in balans.

De bekende spirituele leraar Drunvalo
Melchizedek heeft oude kennis over
Elektromagnetische (EM) velden en nog
veel meer onderwerpen voor iedereen
toegankelijk gebracht.


Hij heeft dit gedaan door zeer duidelijke, gestructureerde en gefundeerde stappen te geven (zie: De Geometrie van de Schepping, deel 1 en 2 door Drunvalo Melchizedek.

Daardoor weet je precies waarom je wat doet en leer je om je eigen energievelden op te schonen en een veel hogere frequentie om jezelf te genereren.
Dan hebben de lage energieën van andere mensen en ruimtes helemaal geen invloed meer op je!

In de workshop leer je om met je eigen energievelden (ElektroMagnetische ofwel EM-velden) te werken, ze op te schonen, ze optimaal te energetiseren, en je leert om met die velden te werken, zodat jij je eigen Merkaba (lichtvoertuig) om je heen kunt creëren. Dit veld ziet eruit als een vliegende schotel en heeft een doorsnee van 10x jouw lichaamslenge (zie logo).

Belangrijk hierbij is een zeer oude prana-ademhaling, handposities ofwel Mudra’s.

Door dit werk te doen, groeien jouw gevoelens van liefde en eenheid met de dag. Ook jouw bewustzijn, je scherpzinnigheid en zelfs je gevoel van anticipatie verhogen constant.
Je leert hoe je jezelf kunt afstemmen op je eigen Oorsprong en hogere potentieel. Daardoor ga je meer en meer doen wat werkelijk jouw functie is, zonder ego, maar wel met dankbaarheid, blijheid en warme genegenheid. Dan kun je weer sprankelen en bruisen!

De avond is toegankelijk voor iedereen van 7 tot 107.

Over Johanna Kleipool
Drunvalo Melchizedek heeft in 2000 de hierboven vermelde boeken gepubliceerd over de MerKaBa, maar de meeste mensen snappen niet goed waar het over gaat. Johanna Kleipool die door Drunvalo is getrained en ruim 20 jaar jaarlijks bijscholingen heeft ontvangen en die al ruim 23 jaar als Merkaba teacher veel ervaring heeft, is bezig om het gedeelte over de ElektroMagnetische velden op video uit te leggen en met beeldmateriaal te verduidelijken, met de opzet dat iedereen die geïnteresseerd is in het beheren en verbeteren van zijn/haar eigen energievelden, dat zelf thuis kan doen. Ze geeft ook oefeningen. Alles dat je hoort plus leert, is zeer praktisch en dagelijks toepasbaar.

Als je jouw eigen energievelden in orde hebt gebracht, resoneren je fysieke, emotionele en mentale lichamen mee, en kom je in balans.

Nadat je geleerd hebt om de frequentie van jouw energievelden te verhogen, kun je overal zijn, zonder energetisch leeg te lopen en uitgeput te raken. Iedereen weet hoe we ons voelen als we uit een zieken- of bejaardenhuis komen!

Meer informatie: merkabalight.com

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.

U kunt zich hier inschrijven voor:
Hsp-ontmoetingsmiddag - Natuurlijk Moergestel
op 30 juni van 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Oirschotseweg 69 Moergestel

* = verplicht veld