Familieopstellingen – Marcel Kerkhofs

Wanneer:
november 14, 2018 @ 7:30 pm – 10:00 pm
2018-11-14T19:30:00+01:00
2018-11-14T22:00:00+01:00
Kosten:
€25 *


Hoe je het ook wendt of keert – je bent een
product van je familiesysteem.
In positieve en negatieve zin.
Het familiesysteem behelst grotendeels wie
je bent (geworden) door overlevering.
Als je daar vrijer van wilt worden is het
nodig om daar eerst naar te gaan kijken en
uitzuiveren wat niet (meer) bij je past.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je onbewust
trauma’s hebt overerfd waar je nog last van
hebt en die je saboteren.


Of dat je het leven lijdt van een miskend familielid uit een vorige generatie zonder dat je dat weet. Het kan zich ook uiten op een meer tastbare laag door bijvoorbeeld het missen van steun en bedding in een gezin, of door een geïnternaliseerde interne overtuiging die niet meer past zonder dat je daar erg in hebt.
Opstellingen werken vooral goed als je merkt dat je in rondjes draait of dat je onbewust aanvoelt dat er ‘iets’ zit op een laag waar je met je denken maar niet bijkomt.

Bij de opstellingen die Marcel Kerkhofs geeft gaan we naar die belemmeringen op zoek en kijkt hij naar wat er nodig is om de orde te herstellen in jou en jouw familiesysteem.
In zijn 20-jarige ervaring met opstellingenwerk merkt hij telkens dat het essentieel is om de orde te herstellen zodat je zuiver je pad kunt volgen in zelfontwikkeling en transformatie.

Wees welkom met een open hart en open blik als je een stap hierin wilt zetten.


Over Marcel Kerkhofs
CraftingPeople is door Marcel 2,5 jaar geleden opgericht als resultante van een lang proces als cliënt en later student in therapieland in zowel de reguliere als alternatieve zorg. De naam CraftingPeople staat voor de beeldspraak van Michelangelo die zei: “ het beeld zit al in het marmer, ik bevrijd het alleen maar”. Dat is ook de aanpak van Marcel in begeleiden: door het ‘Craften’ (beeldhouwen) weghalen wat je beperkt in je zijn; alles is er immers al; het is alleen op de achtergrond geraakt maar nooit helemaal weg.

Van Reiki tot NLP, van Systemisch Werk tot accupunctuur en EMDR.
Overal heeft hij gezocht en gekeken wat werkt en wat niet.
Hierdoor heeft Marcel een schat aan ervaring opgedaan in een traject wat zo’n jaar 30 heeft geduurd – dat is zijn grote kracht als begeleider.
Als ervaringsdeskundige begeleid Marcel mensen met chronische ziekte, PTSS, Burnout en seksueel misbruik (mannen).
Daarnaast geeft hij (op onregelmatige) basis workshops in systemisch werk en themagerichte workshops zoals b.v. agressieregulatie en symbiose/autonomie.

Meer informatie: www.craftingpeople.nl

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


U kunt zich hier inschrijven voor:
Familieopstellingen - Marcel Kerkhofs
op 14 november van 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Huize Nieuwenhof in Moergestel

* = verplicht veld