Een glimp van je ziel – Bianca van Baast

Wanneer:
november 23, 2016 @ 8:00 pm – 10:00 pm
2016-11-23T20:00:00+01:00
2016-11-23T22:00:00+01:00
Kosten:
€10*

GlimpZielVolg je eigen-wijsheid

Begin oktober 2007 gaf kunstenares Bianca van Baast
haar schilderij ‘Een glimp van je ziel’ aan een kennis
met de opdracht om het na twee weken weer door te
geven aan een volgend persoon. Sindsdien reist het
schilderij door Nederland en logeert het elke twee à
drie weken bij een ander gastgezin, instelling of
bedrijf.

Een glimp van je ziel reist met een missie. Het wil
iedereen die ermee in contact komt, uitnodigen om
(meer) te leven vanuit bezieling.

 

Op zoek naar antwoorden zijn we vaak geneigd om de oplossing buiten ons zelf te zoeken. Maar steeds meer mensen ontdekken dat ze hierdoor in kringetjes blijven ronddraaien zonder ooit tot een oplossing te komen. De enige weg die over blijft en die werkelijk een oplossing biedt is de weg naar binnen.

Steeds vaker wordt men dan ook aangemoedigd om ‘het hart te volgen’. Of zoals Bianca van Baast het noemt ‘je bezieling te volgen’. Je ziel navigeert je door het leven heen. Het weet waarom je hier op aarde bent en hoe je een zo’n aangenaam mogelijk leven kunt leiden. Maar hoe onderscheid je de stem van je navigatiesysteem van je radio (ego) en je bijrijders (omgeving)?
BiancavaBaast
Over Bianca van Baast

Bianca van Baast (1974) is sinds 2000 werkzaam als beeldend kunstenaar en blogt sinds 2014 over ‘Een glimp van je ziel – volg je eigen-wijsheid’.
Hoewel haar hartsverlangen om kunstenaar te worden uitkwam, deden enkele uitdagingen in haar leven haar beseffen dat het volgen van je bezieling niet alleen bestaat uit doen wat je leuk vindt. Wat het dan wel inhoudt en hoe je dit doet, deelt ze via haar schilderijen, blog en de lezing op 23 november bij het Huis voor Zingeving.

Meer informatie: www.glimpvanjeziel.nl
* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


U kunt zich hier inschrijven voor:
Wat is de rode draad in je leven? - Saskia Basten
op 26 september van 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Moergestel

* = verplicht veld