Vanuit je Hart leven – Johanna Kleipool

Wanneer:
oktober 10, 2018 @ 7:30 pm – 10:00 pm
2018-10-10T19:30:00+02:00
2018-10-10T22:00:00+02:00
Kosten:
€25 *Voor velen klinkt dit iets simpeler dan dat het in de
werkelijkheid gaat. Bijna ieders’ hart heeft namelijk
(enorm) geleden onder het verlies van dierbaren,
teleurstellingen, eenzaamheid, gevaren, angsten en ga
zo maar door.
Daarom ga je in het eerste deel van de workshop een
heling van je hart doen. Johanna Kleipool begeleidt je
daarbij. Johanna presenteert een andere kijk op het leven,
gebaseerd op de kwantumleer.


Vervolgens krijg je inzicht in jouw eigen thema’s en situaties, en dan snap je hoe bijzonder en zeldzaam jouw ‘pakket van problemen’ is. Het heeft een absoluut grote waarde. Je krijgt vrede met jouw situatie en je snapt waarom je hart zo beschadigd is.
Je leert hoe je jouw thema’s waarmee jij ooit begonnen bent, kunt afronden en dan kunnen vergeving, vrede en acceptatie ontstaan.
Op die manier help je om je eigen hart te helen en te verzachten.

Een onmisbare, volgende stap, is het openen van je Derde Oog; je pijnappelklier.
Zodra we dat gedaan hebben, leer je om van je hoofd naar je hart te gaan.
Vervolgens leer je om je hart binnen te gaan; zowel in de Heilige Plek van je hart als in het Heiligste plekje; de plek waar je met de hele schepping verbonden bent.
Tenslotte leer je om je hart weer met je hoofd te verbinden, waarna je hoofd nooit meer dezelfde rol heeft als voorheen, omdat je hart de leiding overneemt van je hoofd.
Aangezien je hart in eenheid leeft en je hoofd in dualiteit, kun je begrijpen dat je dan niets slechts meer kan creëren. En dat is een enorm verschil.

Als je wilt deelnemen, graag een blinddoek meebrengen, waarmee je je ogen compleet voor het licht kunt afschermen.

Over Johanna Kleipool
In 1995 is Johanna Kleipool in Arizona door Drunvalo persoonlijk opgeleid tot Merkaba teacher en sindsdien heeft ze zijn gedachtegoed (Flower of Life, MerKaBa, Heilige Geometrie, Living in the Heart en Awakening The Illuminated Heart) full-time gedoceerd. Sinds 1995 is ze bijna jaarlijks bij Drunvalo bijgeschoold en heeft ze steeds zijn laatste leringen in haar workshops verwerkt. Johanna heeft in al die jaren duizenden mensen in binnen- en buitenland geholpen om hun Merkaba te leren activeren. Vroeger werkte ze in de Haute Couture waarin unieke stukken gemaakt worden. Op dezelfde manier geeft ze nu haar workshops: uniek, op maat en gebaseerd op de behoefte van de deelnemers, waardoor iedere workshop een eigen karakter heeft.

Na deze workshop heb je jouw spontaneïteit en authenticiteit weer terug en ben je niet meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf.


Meer informatie: merkabalight.com

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.
U kunt zich hier inschrijven voor:
Vanuit je Hart Leven - Johanna Kleipool
10 oktober van 19.30 tot 22:00 uur
Locatie: Huize Nieuwenhof in Moergestel

* = verplicht veld