Hooggevoeligheid is leuk – van de 3e naar de 5e dimensie – El Lenssen

Wanneer:
april 4, 2018 @ 8:00 pm – 10:00 pm
2018-04-04T20:00:00+02:00
2018-04-04T22:00:00+02:00
Kosten:
€10 *


Van de 3e Dimensie
naar de 5e Dimensie –
Hoog gevoeligheid is leuk!

In deze interactieve lezing met creatieve
elementen zoals een lied en pianospel neemt
El Lenssen je mee naar de ervaring van een
nieuwe werkelijkheid geïnitieerd vanuit het
Kosmische bewustzijn en de
geboorte van je Essentie.


We staan aan het begin van een nieuw tijdperk waarin ‘Aquarius – Leeuw’ voeten op aarde gaat krijgen in ons als mens. Meer dan voorheen krijgen we het vermogen ons eigen innerlijke universum te scheppen en dat naar buiten te brengen vanuit een helder bewustzijn en een verhoogde frequentie waarbij recht wordt gedaan aan ieders uniciteit en gelijkwaardigheid op alle niveaus.
Ben jij hoog gevoelig en op reis om je intuitie te omarmen? Wil je weten hoe je jezelf manifest kunt maken in de 3e dimensie en weerbaar kunt zijn voor tegenkrachten? 
Werkelijke empowerment ontstaat als we leren centeren in ons lijf en ons brein leren begrijpen. We zijn volop instrument van het evolutie-plan. Wie wakker wordt in het nu krijgt gereedschap in handen om zijn leven te regisseren op een nieuwe manier.

In deze lezing wordt hierop ingegaan. El Lenssen vertelt en doceert vanuit een jarenlange intense praktijkervaring, waarbij zij duizenden mensen uit heel Nederland en voorbij de landsgrenzen mocht spiegelen wie ze ten diepste zijn en waar ze staan op hun eigen levenspad. Hoe te kiezen? Hoe verder? Wat bedoelen we met de 3e, 4e en 5e Dimensie? We gaan het erover hebben.
Deze lezing is niets zwaar maar speels en triggert je te voelen wat er in jouzelf gebeurt.


Over El Lenssen
El was eerder te gast in Het Huis voor Zingeving met de lezing ‘Lezen in de tijdlijnen van onze voorouders’ n.a.v. haar boek ‘Waarnemingen in het Voorland’. Ze is sinds 2002 als trainer, schrijver, inspirerend spreker en transformatie-coach werkzaam vanuit haar eigen bedrijf The Little Temple – Het Tempeltje te Rosmalen.
Meer weten over El Lenssen? Zie: www.tempeltje.nl


Hans van Gemert, kunstenaar in woord en beeld, zal deze avond muzikaal ondersteunen met live muziek.
Meer over Hans van Gemert zie: www.atelier.hansvangemert.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


U kunt zich hier inschrijven voor de:
Jaartraining de Godin in jou - Saskia Basten
start 27 oktober van 9:30 tot ca. 15:30 uur
Locatie: Gondelstraat 2 in Tilburg

* = verplicht veld