Klankontspanning – Johan en Gerrie

Wanneer:
november 15, 2017 @ 7:30 pm – 10:00 pm
2017-11-15T19:30:00+01:00
2017-11-15T22:00:00+01:00
Kosten:
€20 *


Op deze avond verzorgen Johan en Gerrie
een fijne ontspannende en verwarmende
Klankontspanning. Tijdens een
klankontspanning wordt je in een warm bad
van klanken gedompeld.
Voel hoe de klanken lichaam, ziel en geest
diep ontspannen.
Je ondergaat de klanken liggend en je hoeft
helemaal niets. Het brengt rust en ruimte
waardoor je weer in balans komt.


De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Tijdens een klankontspanning worden akoestische instrumenten gebruikt, o.a: klankschalen, verschillende soorten sjamanendrums, xylofoon, ratels, belletjes, hangdrum enz.

De klankontspanning duurt ongeveer 2 uur inclusief meditatie, bodyscan en deelronde van Gerrie. Elke sessie wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers.
Het is dus telkens een andere beleving.
Na afloop nemen we tijd om de ervaringen te delen onder het genot van een kopje thee.


Over Johan Moeskops
Als klein jongetje was ik al vroeg geïnteresseerd in beeld en geluid.
Mijn vak is dan ook fotograaf en filmmaker.
Maar muziek loopt als een rode draad door mijn leven, van orgel naar piano, daarna moderne synthesizers. Vanaf mijn 15e jaar heb ik in diverse bands gespeeld in binnen- en buitenland. Daarna “solo” gegaan en 3 New Age cd’s gemaakt. Maar ik miste het authentieke in de digitale instrumenten.

Na een persoonlijke ontwikkeling en zoektocht ben ik bij klankontspanning terecht gekomen. Klanken van authentieke instrumenten zoals klankschalen, allerlei ratels, tingels, trommels, buizenxylofoon en handpan, rainsticks etc.
Klanken die direct verbinding geven met natuur, lichaam en geest.
Met deze instrumenten en mijn intuïtie kan ik verder bouwen op wat ik wil, mensen ontspannen, met rijke warme rustgevende klanken. Dit omdat de wereld al zo snel en druk is en wij allen rust in lichaam en geest nodig hebben om in balans te komen en zijn.

Meer informatie: terran.love


over Gerrie Noten
Gerrie werkt sinds 1986 als masseur (sportmassage, ontspanningsmassage, reiki ). Al 30 jaar zit deze bewustwording in haar handen en als ze masseert voelt Gerrie intuitief dat de pijn in het lichaam ook de pijn in de geest reflecteert. Aanraken en geraakt worden zijn belangrijke elementen in haar leven. Gerrie gelooft dat oprechte, zuivere, pure aanraking genezend op lichaam en geest werkt.

Gerrie Noten gelooft ook in de combinatie van spiritualiteit, lichaamswerk, oeroude wijsheid en moderne psychologie. De opleiding die ze van 2005 tot 2008 heeft gevolgd bevatte al deze elementen en heeft Gerrie afgesloten met een internationaal erkend N.L.P. Master-Practitioner certificaat, afgegeven door Eric Schneider van www.arcturus.be. Vanaf 2008 begeleid ze vrouwen naar het her-ontdekken van hun vrijheid,kracht en passie. Haar coachstijl is kordaat en confronterend en ook liefdevol en levenslustig.

Het pad van persoonlijke ontwikkeling gaat Gerrie al meer dan 25 jaar, vele cursussen en workshops heeft ze gevolgd en nog steeds heeft ze de behoefte om te groeien, ontwikkelen en weer door te geven. Mensen in haar omgeving zien haar als spontaan en empathisch, doortastend en duidelijk, openhartig en eerlijk.

Gerrie: ‘De meest krachtige intimiteit is wanneer geen enkele emotie of ervaring je kan scheiden van jezelf, dat is wat werkelijke veiligheid en ware vrijheid is.’


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.U kunt zich hier inschrijven voor:
Hsp-ontmoetingsmiddag - Natuurlijk Moergestel
op 30 juni van 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Oirschotseweg 69 Moergestel

* = verplicht veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *