De negen creatiegolven in de Maya-kalender – Eric Huysmans

Wanneer:
december 13, 2017 @ 8:00 pm – 10:00 pm
2017-12-13T20:00:00+01:00
2017-12-13T22:00:00+01:00
Kosten:
€10 *


De Maya-kalender, hoe is het daar eigenlijk mee?
Daar hoor je niet meer zo veel over sinds 2012.
De zogenaamde ‘einddatum’ is immers voorbij, maar
toch heeft deze kalender nog steeds heel veel te vertellen.

Vanaf de Big Bang tot nu wordt de evolutie van het
universum en het bewustzijn geleid door negen
creatiegolven die voortkomen uit het centrum van
het universum. Deze golven verklaren de
verschuivende tijdperken op aarde en dus ook de
recente turbulente ontwikkelingen.


De zevende golf startte in 1755 de industriële revolutie, de achtste golf in 1999 de digitale revolutie, en de negende en laatste golf schudde in 2011 de wereld op in de richting van meer gelijkheid en een toenemend eenheidsbewustzijn. Omdat alle eerdere golven ook nog doorlopen doen deze hun invloed nog steeds gelden.

Dit uit zich in de heftige stuiptrekkingen die de wereld momenteel ondergaat. De krachten die resoneren met de zesde golf van het dualistische Goed en Kwaad (die circa 3000 jaar voor Christus begon) vechten tot de dood voor het behoud van hun macht. Uiteindelijk zullen zij dit verliezen omdat steeds meer mensen ontwaken en gaan resoneren op het eenheidsbewustzijn dat door de negende golf is geactiveerd.

In deze lezing legt Eric uit hoe de wereldontwikkelingen perfect te verklaren zijn door de dynamiek van de negen creatiegolven, wat dit betekent voor de toekomst en hoe we ons kunnen afstemmen op de energie van de negende golf die in een hoge frequentie van telkens slechts 18 dagen wisselt tussen een creërende dag-energie naar een manifesterende en integrerende nacht-energie en vice versa. Hij zal dit ondersteunen met een geleide meditatie.

Hoe meer mensen zich bewust afstemmen op de negende golf van verlicht eenheidsbewustzijn, hoe sneller en harmonieuzer de krachten die resoneren met de zesde golf hun strijd zullen moeten opgeven!


Over Eric Huysmans
Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. Daarnaast geeft hij lezingen en workshops en heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven over deze onderwerpen.

Huysmans: ‘Het is mijn missie om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar de oorzaken (bewustwording) en vervolgens in de heling en transformatie ervan. Dit zal je dichter bij je ware zelf of essentie brengen, waardoor je beter weet wie je werkelijk bent en waarom je hier bent.
Hoe meer mensen weten wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier zijn, hoe liefdevoller ze naar zichzelf en naar elkaar zullen zijn. Hierdoor wordt de wereld een betere plaats en daar draag ik graag mijn bescheiden steentje aan bij.’

Meer informatie: www.sensability.nl


* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


U kunt zich hier inschrijven voor:
De Negen Creatiegolven in de Maya-kalender
door Eric Huysmans
op 13 december van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie: Huize Nieuwenhof in Moergestel

* = verplicht veld