Wat is de basis van je onderneming? – Sandra Bijl

Wanneer:
april 18, 2018 @ 7:30 pm – 10:00 pm
2018-04-18T19:30:00+02:00
2018-04-18T22:00:00+02:00
Kosten:
€25 *


Liefst gaan we zo snel mogelijk aan
de start in onze (spirituele) onderneming.
Met het liefste wat we doen: onze passie
in vervulling laten gaan. Toch is de basis
van je onderneming belangrijk om dat op
te zetten en daar even bij stil te gaan staan.
Waar wil je heen met je onderneming,
wat wil je bereiken? En welke klanten wil
jij het liefst bedienen. Hoe zet je jouw
passie om in jouw onderneming?
En ga je daar de sociale media bij inzetten?


In deze workshop gaan we samen op pad en door het beantwoorden van vragen komen we tot de basis van jouw onderneming. We beginnen bij het begin met het uitzoeken van je doelgroep of ideale klant. We filteren de essentie van je eigen verhaal en komen tot een solide basis. Van daaruit is het makkelijker om o.a. je klanten te benaderen en marketing te organiseren, omdat je verhaal consistent is. Dan past je onderneming bij jou. Ga je mee?

Let op: In verband met ziekte van de trainer vindt deze activiteit niet plaats op 24 januari, maar is deze verplaatst naar 18 april.

Over Sandra Bijl
Sandra is Oost en West: het Oosten is voor haar Maleisië met al haar diversiteit aan culturen, gewoontes en eigenschappen van mensen. Daar heeft zij ook haar Master Dhyan Vimal ontmoet en is ze sinds 2004 zijn discipel. En het Westen feiten, resultaten en stevig met beiden benen op de grond staan.
Zij leerde in haar studie Technische Informatica (ir.) om structuur aan te brengen, processen te definiëren, doelen te bepalen en deze om te zetten in een plan en resultaten te halen.

Sinds 1998 na een coach-opleiding heeft zij coaching als mijn managementstijl geïmplementeerd. Coaching is sindsdien haar passie. Anderen inzichten laten krijgen en technieken meegeven. Inmiddels na jarenlange ervaring o.a. in Maleisië, “Empowered” zij graag anderen met vaardigheden vanuit het Oosten en het Westen.

* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.


U kunt zich hier inschrijven voor:
De Kracht van Verbondenheid - Moniek van Oss
op 31 oktober van 19:30 tot ca 22:00
Locatie: Kloosterdreef 4 in Moergestel

* = verplicht veld