Wat is de rode draad in je leven? – Saskia Basten

Wanneer:
februari 1, 2019 @ 9:30 am – 12:00 pm
2019-02-01T09:30:00+01:00
2019-02-01T12:00:00+01:00
Kosten:
€25 *


Ik wil het even met je hebben over de rode
draad in je leven. Heb jij een belangrijk
thema in je leven, dat als een rode draad
door je leven loopt? Soms gaat het goed,
maar soms ben je er flink mee aan
het worstelen.

Of weet je juist niet goed wat de rode draad
in je leven is? Loop je wel tegen een aantal
zaken aan, maar wil je juist de rode draad
in jouw leven herkennen?


Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat de rode draad in je leven herkennen en omarmen je leven een stuk makkelijker maakt. Hoezo dan? zul je je misschien afvragen. Het is dan handig om te weten waar de term ‘rode draad’ vandaan komt. Er is een prachtig oud verhaal waarin een held een doolhof ingaat om een monster te verslaan. Alle mensen die eerder het doolhof ingingen werden of verslagen door het monster, of verdwaalden in het doolhof. Maar de Godin Ariadne hielp de jonge held Theseus door hem een rode draad mee te geven het doolhof in. Zij zelf hield het uiteinde van de draad vast. Toen Theseus het monster had verslagen, kon hij eenvoudig zijn weg uit het doolhof vinden door de rode draad te volgen.

En daarmee is meteen duidelijk waarom die rode draad zo belangrijk is: als je deze vind, hoef je hem alleen maar te volgen. Dan ‘verdwaal’ je niet meer in het leven, maar weet steeds bij elke splitsing op de weg, welke kant je op zal gaan. Klaar met al die stress en dat gedoe! Je kunt gewoon ontspannen en ‘go with the flow’. Ook kun je dan beter omgaan met de minder fijne thema’s die deel zijn van je rode draad.

Lijkt je dat wel wat? Kom dan naar de workshop: Wat is de rode draad in je leven?

Dit leer in je deze workshop:
– Wat de rode draad is in jouw leven
– Waarom het goed is om deze te leren (her)kennen
– Wat je kan doen/veranderen nu je deze rode draad kent

Het vervolg op deze workshop is de training de Life School, waarin we verder werken met de Rode Draad en je leert hoe je deze zo kan gebruiken dat je leven er een stuk aangenamer op wordt.


Over Saskia Basten
Saskia is de coördinator van het Huis voor Zingeving. Daarnaast is ze Transformatie coach en trainer. Meer dan 10 jaar lang deed Saskia Basten onder andere opleidingen voor Stresscounseling, Vrouwe van Avalon (Glastonbury), Aura- en chakratherapie en Meditatie-training.

Saskia heeft lang gezocht naar haar eigen rode draad. Ze is ooit begonnen als wetenschapper op de universiteit. Daarna heeft ze ook in het bedrijfsleven en bij de overheid gewerkt. Maar daar lag haar hart niet en dus heeft ze het roer omgegooid en … de rode draad in haar leven gevonden.

Meer informatie: saskiabasten.nl
* = Indien het entree bedrag een belemmering is om deze activiteit bij te wonen, voel je dan toch welkom en neem even contact met ons op via info@huisvoorzingeving.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een gereduceerd tarief.Let op: deze workshop is (ivm. privé omstandigheden) niet meer op woensdag 26 sept, maar wordt uitgesteld tot vrijdag 2 februari


U kunt zich hier inschrijven voor:
Wat is de rode draad in je leven? - Saskia Basten
op 26 september van 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Moergestel

* = verplicht veld