Cookie en privacy beleid


COOKIEBELEID WEBSITE
Deze website gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

PRIVACYBELEID NIEUWSBRIEF
Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ‘Verbonden met de bron’ wordt u gevraagd een formulier in te vullen. Het gaat dan om uw naam en uw e-mailadres. Automatisch wordt ook uw IP-adres opgeslagen. Dit gebeurt door het programma dat ‘achter de website’ zit, WordPress. Als u later nieuwsbrieven kijkt wordt er informatie opgeslagen of u de nieuwsbrief hebt geopend of niet en of u eventueel op een link in de nieuwsbrief wordt geklikt. Deze informatie wordt met niemand gedeeld en is alleen voor de eigenaresse van het Huis voor Zingeving, Saskia Basten (hierna: eigenaresse van het Huis voor Zingeving), zichtbaar. Deze informatie wordt alleen gebruikt om meer te weten te komen over de interesses van de lezers van de nieuwsbrief, wat betreft blogs, vlogs en georganiseerde activiteiten. Dit kan er toe leiden dat wij ons beleid ten aanzien van deze blogs, vlogs en activiteiten aanpassen en dat u wellicht in de toekomst wat gerichter informatie wordt toegestuurd. Dit betreft dan alleen activiteiten die passen bij bestaande programma.

PRIVACYBELEID ACTIVITEITEN
Als u zich aanmeldt voor een activiteit van het Huis voor Zingeving wordt u ook gevraagd een formulier in te vullen. Het gaat dan om uw naam, uw geslacht, uw email, telefoonnummer en woonplaats. Automatisch wordt ook uw IP-adres opgeslagen. Dit gebeurt door het programma dat ‘achter de website’ zit, WordPress. Dit programma stuurt de eigenaresse van het Huis voor Zingeving een bericht. Deze informatie wordt met niemand gedeeld en is alleen voor haar zichtbaar. Deze informatie wordt gebruikt om te weten hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor een bepaalde activiteit en wie. Ook wordt deze gebruikt om meer te weten te komen over de interesses van de lezers van de nieuwsbrief en site, wat betreft georganiseerde activiteiten. Aanmelden voor een activiteit betekent niet dat u ook automatisch onze nieuwsbrief ontvangt. Hiervoor moet u zich zelf aanmelden.

Derde partijen
De eigenaresse van het Huis voor Zingeving beheert de gegevens zoveel mogelijk zelf, om uw privacy verder te beschermen. Zij werkt hierin alleen samen met Versio, de websiteprovider en WordPress, het programma waarmee de website is gemaakt en onderhouden. Hier kunt u het beleid van Versio en WordPress inzien wat betreft de AVG.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@huisvoorzingeving.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Wij willen je er ook wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Agenda

okt
27
za
9:30 am Godin in jou – Saskia Basten
Godin in jou – Saskia Basten
okt 27 @ 9:30 am – 3:30 pm
Godin in jou - Saskia Basten
Vind je het boek de Nevelen van Avalon, ook zo geweldig? Wordt jij aangetrokken tot de Godin? Ergens, diep van binnen, voel je misschien al wel dat de Godin belangrijk voor je is. Maar weet[...]
okt
31
wo
7:30 pm De Kracht van Verbondenheid – Mo...
De Kracht van Verbondenheid – Mo...
okt 31 @ 7:30 pm – 10:00 pm
De Kracht van Verbondenheid - Moniek van Oss
Om gelukkig te zijn hebben we 3 dingen nodig; autonomie om in vrijheid te kunnen kiezen, competentie oftewel het idee hebben dat we goed zijn in wat we doen en ten slotte betrokkenheid; ons verbonden[...]
nov
7
wo
9:30 am Dialoogtafel – Thema: Ik zie jou
Dialoogtafel – Thema: Ik zie jou
nov 7 @ 9:30 am – 12:00 pm
Dialoogtafel - Thema: Ik zie jou
In de week van vrijdag 2 t/m zondag 11 november 2018 is weer de jaarlijkse Week van de Dialoog. Het doel van de dialogen is om verbindingen tot stand te brengen tussen mensen die elkaar[...]
nov
14
wo
7:30 pm Familieopstellingen – Marcel Ker...
Familieopstellingen – Marcel Ker...
nov 14 @ 7:30 pm – 10:00 pm
Familieopstellingen - Marcel Kerkhofs
Hoe je het ook wendt of keert – je bent een product van je familiesysteem. In positieve en negatieve zin. Het familiesysteem behelst grotendeels wie je bent (geworden) door overlevering. Als je daar vrijer van[...]
nov
28
wo
8:00 pm Naar een nieuwe bodem onder het ...
Naar een nieuwe bodem onder het ...
nov 28 @ 8:00 pm – 10:00 pm
Naar een nieuwe bodem onder het bestaan - Gerard van de Kam
Er is een wereldwijde transitie gaande,niet alleen vanwege het klimaatvraagstuk, maar ook cultureel, filosofisch en levensbeschouwelijk. We kunnen vanuit een ruimer perspectief daarnaar kijken, met informatie uit wetenschap, kunst en mystieke spiritualiteit. De kerken lopen[...]
dec
12
wo
8:00 pm Die ik ben – Kirsten Benschop
Die ik ben – Kirsten Benschop
dec 12 @ 8:00 pm – 10:00 pm
Die ik ben - Kirsten Benschop
Theatersolo – een confrontatie met het ‘dikke ik tijdperk’ In DIE IK BEN graaft Kirsten diep naar binnen. Met de nodige (zelf)spot duikt ze in het gangenstelsel van ons menselijk brein, een labyrint waarin je[...]